كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
1400/1/17 سه‌شنبه با ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه پیام نور برگزار دیدار نوروزی هیات رئیسه دانشگاه پیام نور با کارکنان با رعایت دستور العمل های بهداشتی شد؛ دیدار نوروزی هیات رئیسه دانشگاه پیام نور ، مدیران و همکاران اداری دانشگاه پیام نور امسال برخلاف سال های گذشته، برای حفظ سلامت همکاران و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، در فضای باز و با رعایت کامل دستور العمل های بهداشتی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی، هیات رئیسه، مدیران و دیگر همکاران اداری دانشگاه پیام نور امروز با حضور در مزار شهدای گمنام این دانشگاه، ضمن ادای احترام به مقام شهدای گرانقدر ، آغاز سال 1400 را به تمامی دانشگاهیان به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور تبریک گفته و ابراز امیدواری کردند که سال جدید، مملو از سلامتی و برکت برای همه مردم ایران باشد.